Ki vesz részt a projektben?

A projektötletet intenzíven május 2008 és május 2011 között dolgozták ki, a Zürichi Tanárképző Egyetem (PH Zurich), a Nemzeti Oktatási Minisztérium és a romániai Nemzeti Szakképzési és Műszaki Fejlesztési Központ Bukarest (CNDIPT) szoros együttműködése révén. Ebben a folyamatban a Zürichi Tanárképző Egyetem, Nemzetközi Oktatási Projektekért IPE Központja, a Svájci Fejlesztési és Együttműködési Ügynökség fő szerződtetőjeként, felelős a projekt kivitelezéséért és koordinálásáért. Az első években, a projekt kivietelezésére létrehozott partnerség keretében meghatározták a munkafolyamatokat, felelősségeket és a munkamegosztást. Mindezek szilárdan meg vannak már határozva a közös munkament rendelkezéseiben.
kiveszreszt
Természetesen a projekt a két kísérleti iskola, a brassói 25-ös sz. iskola és abrassói Transilvania Szakközépiskola (CTT), valamint a másik két Brassó megyei, a JOBS projektbe beépített iskolák szoros együttműködésének eredménye, magas szintű motivációt és magas színvonalú munkaképességet bizonyítva ezáltal.

A projekt támogatva van a Bukaresti Egyetem erőfeszítései által is, a Zürichi Tanárképző Egyetem kutatói és informatikai részlegei által és végül de nem utolsósorban a Brassó Megyei Tanfelügyelőség által.